top of page

HESTEFOTOGRAFERING

Jeg vil meget gerne forevige dig og din eller dine bedste venner. Startprisen er 1200 kr. for en hest, har du flere heste vil jeg gerne lave et samlet pristilbud til dig, som passer specifikt til dine ønsker. 

Pakke 1

Denne pakke indeholder portrætfotografering af brudepar på en aftalt location.

Vi laver sammen de unikke billeder, I måtte ønske. Vi tilpasser fotograferingen til jeres tidsplan, men jeg vil gerne have 1 time, så vi har tid til at nå det hele. 


1 times fotografering samt download af de færdige redigerede billeder i høj opløsning.*

Pris: 3500 kr. eks. kørsel

Pakke 2

Jeg ankommer ved kirken ca. 45 min før vielsen, hvor jeg fotograferer gommen og gæsterne, når de ankommer. Jeg fotograferer bruden, når hun ankommer og gør sig klar i våbenhuset. Hvis det er tilladt fotograferer jeg, når bruden føres op til sin gom samt under vielsen og når I går ud. Jeg fotograferer riskast udenfor kirken, hvorefter vi kører til den aftale location og laver jeres portrætter som i pakke 1. 

3 timers fotografering samt download af de færdige redigerede billeder i høj opløsning.*


Pris: 5500 kr. eks. kørsel

Pakke 3

Som pakke 1 og 2, hvor jeg efter portrætterne kører med jer tilbage til feststedet. Her fotograferer jeg lokaler, borddækning, gavebord, situationsbilleder og eventuelt et fælles gruppefoto, hvis omgivelserne og tiden tillader det. Jeg har sjældent tid til parbilleder af alle gæsterne. Jeg forlader selskabet, når I har sat jer til bords.

 

Op til 5 timers fotografering samt download af de færdige redigerede billeder i høj opløsning.*

Pris: 8000 kr eks. kørsel

 

Pakke 4

Alt foregår ligesom i pakke 1, 2 og 3, men jeg forlader først selskabet, når brudevalsen er danset (dog senest til midnat). Jeg fotograferer mad, taler og festlige indslag. Her får I foreviget hele aftenen uden selv at skulle tænke på noget. 

Op til 10 timers fotografering samt download af de færdige redigerede billeder i høj opløsning.*.


Pris: 12.000 kr eks. kørsel


Alle priserne er naturligvis inklusiv moms, locationscouting, research og eventuelt møde (oftest per telefon) med jer, hvor vi får alle tingene på plads, let redigering af alle foto, komplet redigering af udvalgte bryllupsportrætter (udvalgt af mig). Det eneste, der ikke er inkluderet i prisen er kørsel på selve dagen. Jeg tager den skattefri kørselsgodtgørelse (erhvervsmæssig brug af privat bil): 3,53 kr. pr. km.

Det eneste, der ikke er inkluderet i prisen er kørsel på selve dagen. Jeg tager den skattefri kørselsgodtgørelse (erhvervsmæssig brug af privat bil): 3,53 kr. pr. km.

* Jeg kan ikke sætte et bestemt antal billeder på de forskellige pakker, da det varierer meget. Jeg sender altid alle billeder, der er gode. Derefter vælger I alle dem, I kan bruge. Det koster ikke mere eller mindre, om I vælge nogle enkelte eller dem alle sammen. Alle billederne er en del af pakkeprisen. 

Det eneste, der ikke er inkluderet i prisen er kørsel på selve dagen. Jeg tager den skattefri kørselsgodtgørelse (erhvervsmæssig brug af privat bil): 3,53 kr. pr. km.

Jeg glæder mig til at møde dig og din  blive jeres bryllupsfotograf og forevige jeres bryllup. 

ANDRE FOTOGRAFERINGER, ILLUSTRATIONER OG TEKST 

Andre former for portræt eller dyrefotografering, illustrationer eller tekstarbejde laves på timesbasis til en timepris på 750 kr. Jeg laver gerne et specialtilbud, som er skræddersyet din ønsker og behov. Så har du brug for en portrætfotograf eller måske en hestefotograf, så er jeg måske lige den du leder efter. 

Send mig gerne en mail eller en besked direkte her fra siden, så kan vi finde den helt rigtige løsning til dig. 

KONTAKT

Camilla Brodam
Gl. Århusvej 176

8800 Viborg

camilla@camillabrodam.dk

Tlf: 6022 4442

 

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

Thanks! Message sent.

bottom of page